Зейнеб напуска „Денсинг Старс“ в петък?

Гласувайте за статията

Брадърката Зейнеб отнесе куп критики в мрежата

Тв водещата и бивша звезда от „Биг Брадър“ Зейнеб е първият фаворит за напускане на шоуто „Денсинг Старс„. Чаровницата, която вчера трябваше да покаже уменията си на дансинга се оказа доста спъната в краката.

Зейнеб напуска "Денсинг старс" в петък?

Зейнеб напуска „Денсинг старс“ в петък?

Зрители в социалната мрежа коментират, че блондинката изглежда очарователно в рокля, но въпреки това въобще не я бива за танцьорка. „Да си ходят веднага! Зейнеб не бе вложила никакво старание — просто дефилираше на сцената, размятвайки крака и ръце!“, пишат потребители в мрежата.

Други признават, че Зейнеб е очарователна, но има нужда от повече подготовка, за да се справи на сцената. „Жалко, хубавата Зейнеб игра лошооооо.“, коментират форумци.

Според тях къдрокосата тв звезда не се справя никак добре в шоуто и най-вероятно ще отпадне от предаването още в петък. „Най-слабият танц в шоуто, дори Румен Луканов беше по-добре от нея“, пишат потребители.

Мнозина предполагат, че именно Зейнеб ще си отиде още в края на седмицата. Докато мистър „Сделка или не“, вероятно ще продължи да забавлява публиката с комедийния си талант. „От всички участници тя най не се беше потрудила!“, твърдят потребители. И отбелязват, че предпочитат да я гледат при Гала, отколкото на дансинга.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар