Зейнеб на Гала събра погледите на плажа

Гласувайте за статията

Звездната репортерка откри сезона

Звездната репортерка на Гала Зейнеб вече събира тен на плажа. Красавицата приключи с телевизионните си ангажименти и откри летния сезон. Хубавелката си подари слънчева ваканция на морето. Където събра погледите на летовници и туристи.

Зейнеб на Гала събра погледите на плажа

Зейнеб на Гала събра погледите на плажа

Загадъчна и елегантна Зейнеб предизвика фурор в мрежата. Хубавицата си пусна снимки от плажа и от разходката си край Бургас. Мнозина си пожелаха да правят компания на хубавицата, докато отдъхва на морето. „Приличаш на нимфа“, „Красавица“, „Истинска богиня“, пишат потребители в мрежата. А самата Зейнеб не пропусна да си направи и фотосесия на брега на морето.

Някои от феновете на Зейнеб не пропуснаха да се размечтаят да си почиват до нея на плажа. За огромно съжаление на мнозина обаче сърцето й вече е заето. От известно време Зейнеб е сериозно обвързана, а преди няколко седмици отношенията й с тайнствения й любим станаха и официални. Самата репортерка наскоро лично оповести този факт, като си пусна снимки с годежен пръстен.

Наскоро хубавелката не пропусна да се похвали и че вече е квалифициран шофьор. И дори сподели снимка в мрежата с новата си книжка.

Почитателите й обаче заявиха, че им е по-приятно да я виждат на нормални снимки. А някои коментираха, че на книжката си доста плаши.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Зейнеб на Гала събра погледите на плажа”

  1. 33

    юли 29. 2013

    Тази простакела, дето препрочита това онова , за каква звезда и тя се пъне.Прости драскачи, да не ви плащат да пишете за никому не интересуващата го пръдла зейнеб.С какво е известна???? Че плещи врели некипели безсмислици??? И какво стойностно чухте от този крокодил“? Пускат си снимки в мрежата…та да се похарчат.

    Reply to this comment

Добавете коментар