Валери, ЗАЩО?! Футболистът мълчи пред унижението на детето му

Гласувайте за статията

Защо Валери Божинов позволи на Николета да излъчи репортажа, в който публично унижава Валерко

Валери Божинов

Валери Божинов гък не каза на Николета, задето унижи детето му

Валери, защо!? Защо позволи на жена си и мащеха на сина ти публично да го унижи?! Защо си мълчиш, когато Николета Лозанова се подиграва на собственото ти 6-годишно дете пред цяла България?! Тези въпроси не спират да мъчат интернет потребители, след като съпругата на Валери Божинов реши да трупа рейтинг на гърба на първородния син на мъжа си, видя Kliuki.net.

Припомняме, че в първото си предаване в бТВ „Папараци“ Николета Лозанова пусна фотографите си по петите на вечната си врагиня Алисия. Плеймейтката порица певицата и я обвини, че е лоша майка – оставила сина си Валерко да ходи със скъсани обувки, докато тя се фръцкала с маркова скъпарска чанта.

Защо Валери мълчи като…

Вярно, че Николета е злобна и безскрупулна, но преди всичко е майка. Изумява ни безочливият й репортаж, но още повече ни изумява мълчанието на Валери Божинов. Бащата на унижения Валерко очевидно не е взел отношение и не е защитил детето си. Ако беше така – материалът нямаше да бъде излъчен!

Валери Божинов

Малкият Валери Божинов е доведен син и на Николета! Утре псевдо водещата ще се подиграе и с дъщеря си

„Валери Божинов е п*тьо, безгласна буква! Не смее гък да каже на Николета. Но честно казано, очаквахме поне за сина си да се застъпи. Явно му е взела страха“, коментират интернет потребители.

„Що за баща ще позволи собствената му съпруга да тъпче пред цяла България детето му?!“, „Ако Николета го прави за рейтинг, Валери Божинов защо го прави?! Защо мълчи?“, „Леле, ако ми беше жена, да съм я разкарал отдавна тая кобра“, и прочие коментари валят в нета.

Факт е, че НиЛо се поизплаши от голямата телевизия и трябваше да си заслужи мястото в нея с ударно първо предаване. Разбира се, че начинът не е, като се появи с прозрачна рокля, под която й се виждат „моцарелите“. Нито пък, като унижава детето на съпруга си Валери Божинов. Явно толкова може горката… Но, ти, Валери, ЗАЩО?!??

Коментари чрез Facebook

коментара

8 коментара to “Валери, ЗАЩО?! Футболистът мълчи пред унижението на детето му”

 1. загрижена майка

  окт. 01. 2014

  Слушай Валери!
  Ако ми напишеш адреса ще му изпратя на твоят син три чифта обувки от Америка!
  Хайде,пиши,ако не си забравил как се пише!!!

  Reply to this comment
 2. лола

  окт. 01. 2014

  И да му изпратиш, той ще ги запази за дъщеря си. Веднъж децата започнат ли да се подиграват на някое свое другарче, няма отърване. Този човек не може и да си представи, какво е причинила злобната му жена на детето му. Не бих обичала човек, който би причинил това на детето ми. Ама този май мисли само с долната си глава, а в нея мозък няма…

  Reply to this comment
 3. @..

  окт. 01. 2014

  Ако си влязъл в затвора защото си се изгаврил с дете, не ми се мисли какво би ти се случило. Дори и престъпниците там имат повече респект към децата… А какво да кажем за националната ни телевизия….Алисия да ги съди, това може да има голями последици за психологичното състояние на детето. Телевизия, продуценти и най-вече Николета трябва да понесат последствията от действията си. Ако съм аз, няма да им простя – съд до дупка.

  Reply to this comment
 4. Име (задължително)

  окт. 01. 2014

  съгласна съм детето сиг вече има сериозни травми и тепърва ще има заради простия си баща но заради някоя си николета дето му се пада мащеха и която е получила своите три минути слава детето да страда-това не го разбирам!Ако алисия чете -Алисия заведи дело!сигурна съм че ако апелираш много хора ще се отзоват и ще ти помогнат !

  Reply to this comment
 5. Miglena Dimitrova

  окт. 01. 2014

  glupak kakvo si vobrazyva maloumnata ti jena tova dete e i tvoe

  Reply to this comment
 6. Далила

  окт. 01. 2014

  Браво на Алисия, че е по-мъжко момиче от така наречения баща и че ще защити детето си в Съда, само там е мястото на Опосумите. Как така ще се гаврят с един от най-светите дни за едно дете. Това че те не са с родителски чувства сме наясно, но детето е свято и Съдът да ги осъди по бърза процедура за нарушените му права, некадърници

  Reply to this comment
 7. bibi

  Дек. 31. 2014

  Тези двамата са пълни Тези двамата са пълни нещастници. Неси заслужава да ги коментираме.

  Reply to this comment
 8. edelina

  Дек. 31. 2014

  ейййй абе тоя човек е тъп овчар

  Reply to this comment

Добавете коментар