Защо Слави забрани на Мартина да участва в „Магаданс Предизвикателството“?

Гласувайте за статията

Отсъствието на балерината от старта на новата продукция снощи повдигна множество въпроси

Изгонил ли е Слави годеницата си?

Раздяла или забрана е причината Мартина да не е в Магаданс?

След снощното предаване основният въпрос, който си задаваха зрителите в интернет, беше „Къде е Мартина?”. Годеницата на Слави не присъства в журито на предаването, за което самата тя се хвалеше, че е направено по нейно искане. Нещо повече, Слави няколко пъти обяви, че всички 11 момичета от балета са в журито. И името на Мартина определено липсваше.

Този факт веднага засили подозренията, че Слави най-накрая не е издържал на многобройните капризи на балерината и я е изгонил както от апартамента, така и от шоуто си. Хора от екипа твърдят, че от доста време Мартина се държи така, сякаш шоуто е нейно и се разпорежда с останалите като с нейни подчинени. Нещо повече, тя многократно си е позволявала да вдига скандали на Слави пред очите на хората му. Изглежда на Дългия все пак му е писнало и е решил да се отърве от самозабравилата се танцьорка. Близки до шоумена споделят, че Мартина дори си е позволила да държи сметка на Слави кого и защо наема за проектите си. Повод за това е участието на Венета Харизанова в новото предаване, което Трифонов продуцира, Младост 5. Харизанова е спрягана за бивша любовница на Слави и поканата към нея да участва буквално извадило Мартина от равновесие.

Да не забравяме и че от няколко седмици в светските среди се шушука за тайна връзка меьду Слави и фолк фурията Преслава, която е част от журито в „Гласът на България”. Слуховете твърдят, че той бил дотолкова хлътнал по певицата, че само се чудел как да се отърве от годеницата си.

Разбира се, това са само слухове. Близки до водещия уверяват, че връзката му с Мартина си е съвсем наред, а причината за нейното отсъствие е, че Слави й е забранил. Дългият е известен с пословичната си ревност и фактът, че други мъже могат да имат някакъв контакт с гаджето му никак не му се нравел. Затова категорично й забранил да вземе участие във формата.

Мартина вече не е част от Магаданс?

Момичетата снощи бяха с една по-малко

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Защо Слави забрани на Мартина да участва в „Магаданс Предизвикателството“?”

 1. Emille Boev

  мар. 08. 2013

  СЛАВУДЕРЪТ Е РЕВНИВ, ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ ДА ВДИГА САМОЛЕТА! ВЕЧЕ САМО БЛИЗКА С ЕЗИЧЕ…

  Reply to this comment
 2. Neli Filips

  мар. 15. 2013

  Смятам че годенцата на слави е ОТВРАТИТЕЛНА, Слави си мисли че хваща последният влак, но той заслуйава нещо много по добро от тази грозница. Най вероятно ще изплаши сутрин всеки без грим, ако го обичаше тлкова да беше му родила дете "голямата красавица".

  Reply to this comment

Добавете коментар