Защо Октай Енимехмедов е пребивал брат си от бой?

Гласувайте за статията

Героят Октай доста бой е хвърлял на брат си Метин Енимехмедов

Заради това ферари двамата братя са имали караници

Заради това ферари двамата братя са имали караници

Октай биел брат си, защото не искал да му дава ферарито си, споделят kliuki.bg. Това разкри Метин Енимехмедов през „Шоу“. И споделя още, че след като взел голямата печалба от шоуто “Танцувай с мен” така и не успял да се порадва на червеното ферари.

След края на предаването, когато Слави Трифонов му връчи ключовете за мечтаната кола, Метин започнал да страда от нападките на брат си. “Много ме биеше. Карахме се. Спукваше ме от бой. Като спечелих конкурса на Слави, не можех да взема колата от него. Качи се на нея и не ми даваше да я карам.”, откровено признава Метин.

Обаче благодарение на Октай, той успява да продаде колата, защото не е имал възможност да поема разходите по нея. Новият й собственик е шефа на ММА бойците Любен Джубрилов. Октай се познавал с негови приятели и изградил връзки с тях още докато тренирал бокс в училищните си години.

Така се обърнаха нещата, че сега Метин е в ролята на по-силния и защитава Октай. Твърдо застава зад думите си, че брат му е герой и неразбирателствата между тях са вече забравени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар