Защо Люси мрази толкова Стелла? (Виж как я обижда)

Гласувайте за статията

„Никой нормален мъж не би се хванал с нея“, категоричен е режисьорът

Люси определено не харесва Стелла

Люси определено не харесва Стелла

Войната между Стелла Ангелова и Люси Иларионов продължава с пълна сила и след края на шоуто „Денсинг Старс“. Макар каскадьорката вече да отлетя за Америка, режисьорът не спира да сипе злъчни коментари по неин адрес. Поводът тоз път са слуховете, че Стелла е завъртяла главата на сценичния си партньор, доста по-младия от нея Наско Месечков.

Това накара феновете да се запитат защо звездата, която вече е на 40 години, досега не е успяла да намери подходящ човек и да създаде сериозна връзка. Люси се оказа с мнение по този въпрос и то определено не ласкаво.

„Тя няма как да привлече някой мъж, в нея няма грам женственост. Тя по-скоро изглежда като травестит“, споделя Люси. И продължава да реди каскадьорката, с която не е тайна, че са в лоши отношения още от шоуто. „Истината е, че Стелла е една безчувтсвена, изнервена кучка и никой нормален мъж не би се хванал с нея“, заявява още Люси пред „Блясък“.

С тези си думи режисьорът за пореден път показва, че въобще не се притеснява да демонстрира неприязънта си към огромното самочувствие на каскадьорката. Интересно обаче какво ли мисли самият Наско Месечков по въпроса? Още повече, ако наистина се окаже, че двамата със Стелла са двойка?

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Защо Люси мрази толкова Стелла? (Виж как я обижда)”

  1. Tereza Maiksner

    юни 27. 2013

    Люси, просто не ти подхожда подобно поведение, понамирисва на завист и злоба! Стела е добра в танците, признай си, а това, че прилича на травестит е грозно и обидно изказване! За всеки може да се каже нещо лошо , включително и за теб! Но не е там работата, а иначе си ми много сладък и бих казала един от любимците!

    Reply to this comment

Добавете коментар