Защо Емилия пълнее (ФОТО)

Гласувайте за статията

Фолк дивата изглежда необичайно наедряла, коментират нейни фенове в социалната мрежа

Певицата изглежда странно наедряла

Певицата изглежда странно наедряла

Наскоро Емилия качи снимка в профила си във Фейсбук, с която предизвика вълна от коментари. На фотото певицата изглежда доста по-едра от преди, а почитателите й се чудят каква може да е причината.

Емилия винаги е била една от най-стройните певици в гилдията, за която се знае, че грижата за тялото й е на първо място. Затова и този и вид предизвика множество шушукания проятелите й в социалната мрежа за възможните причини. Изказаха се предположения, че певицата отново е бременна, а имаше и такива, които твърдяха, че меьду Емилия и Коко Динев има проблеми. Неотдавна самата тя разкри, че двамата не спят в една и съща стая. Възможно е двамата да преживяват криза в отношенията си и от стрес певицата да качва килограми.

Разбира се, напълно е възможно обемното яке, което Емилия я облякла на снимката, да състава илюзията за повече килограми. Фенове веднага забелязаха странното съчетание на тоалетите. Грубото рокерско яке никак не се връзва с ефирната рокля и елегантни обувки, които певицата е облякла, коментират в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар