Зара погрозня, кротна се с ново гадже (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Зара от Биг Брадър се носи в ретро стил, който няма нищо общо с онази палава визия

Зара от Биг Брадър определено вече не е онази апетитна хапка, която всички познаваха, видя Kliuki.net.

Зара

Зара е с ретро визия, много е различна – а това е новото й гадже

Животът на риалити героинята тотално се промени. Тя започна да го раздава все по-скромно във визията, а и вече има ново гадже, с който окончателно се кротна. До миналата година Зара още беше с Иван Танев – Универсалния, който е издирван от Интерпол.

Заради варненката, той заряза съпруга си Цветелина Бранкова, от която има три деца.

Зара

Ето как изглеждаше Зара до преди малко повече от година      сн.: БУЛФОТО  

Двойката имаше бурна афера, но Зара не се чувствала особено комфортно, тъй като се притеснявала да не си навлече съдебни проблеми покрай него, писа изданието blife.bg.

Сега тя вече е загърбила опасното минало, не се среща с разни богаташи или бандити. Танев, който е разследван за контрабанда, живееше в Дубай със Светлозара. Тя не планира да се връща в България, освен когато не реши да се срещне със семейството си.

Останала е в Дубай и е хлътнала по австралиец на име Ерик. Докъде ще докарат връзката си, остава само времето да покаже. Зара беше бременна през 2013-та или поне така гласеше мълвата за нея. Когато тя се появи за малко в страната, ви показахме снимки, на които леко си личеше коремче.

Зара обаче отрече да е имало бебе, но по-късно се чу, че го е загубила. Вероятно това също е станало причина да се разделят с Танев, който е похарчил милиони за нея, за да угажда на всички нейни капризи и да пътува по света.

Излязоха твърдения, че й е подарил дори апартамент в София.

Зара свикна да е нашироко, да не пести, а сега ще трябва да се оправя сама, въпреки че приятелят й също бил заможен и се занимавал с бизнес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар