Закопа я! Емануела направи Радина за резил пред всички (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Фолк певицата се подигра публично с актрисата

Радина Кърджилова си спечели сериозен враг в лицето на фолк певицата Емануела. Чалгаджийката вдигна чутовен скандал на актрисата заради коментарите й по време на сватбата й. Радина в прав текст заяви, че не се чувства комфортно на партито и е афектирана и изморена. В личен разговор тя се скара с Донков и му сподели, че никак не й е до забавления.

Емануела изложи Радина

Емануела изложи Радина

Кадрите от скандала обаче станаха достояние на Емануела, която се погрижи отново да влезе в центъра на събитията. Брюнетката използва ситуацията, за да привлече отново вниманието към себе си. Брюнетката се постара да злепостави актрисата публично. И то не само като лично я обиди, но и отказа да приеме извинението.

С наглото си и грубо поведение Емануела почти разплака Радина. А в същото време настрои и зрителите срещу себе си.

Изпълнителката се държеше като изключително обидена, че наричат музиката й чалга. След това нападна актрисата, че не е била длъжна да стои на партито й, щом не й харесва.

Капакът беше, когато се опита да забие копие пред Радина. Но тъй като актрисата е гост звезда Емануела го заби пред Донков.

С поведението си певицата изложи жестоко актрисата. И буквално я направи за резил. От друга страна обаче и самата Емануела се изложи сериозно. Тъй като събра почти толкова негативи, колкото и Жени Калканджиева.Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Закопа я! Емануела направи Радина за резил пред всички (ВИДЕО)”

  1. Veska Lazarova

    апр. 19. 2013

    направо не я понасям тая Емануелка-отвратителна е!Грозна и невъзпитана!не знам защо Радина и обръща внимание въобще!

    Reply to this comment

Добавете коментар