Загрозиха звездата на Нова тв с ужасен фотошоп (ВИЖ)

Гласувайте за статията

Красивото момиче, което ни съобщава за времето не прилича на себе си, възмутени са в мрежата

 

Прелестната Никол Станкулова погрозня!

Добре, че е само на снимка, защото потребители вече изпаднаха в паника от некадърната работа по обработката върху лицето на синоптичката. „Леле, че тя е останала без нос, очите й пък не приличат на нейните – пълен ужас!”, коментират масово в мрежата. Видно е, че фотошопа не е за всеки и по-точно там, където е излишен, няма причина да се ползва.

Почти без нос, подпухнали очи и странни устни - резултат от ужасен фотошоп!

Почти без нос, подпухнали очи и странни устни – резултат от ужасен фотошоп!

Хубавицата, която гледаме от екрана на Нова телевизия, е със съвършена кожа и муцунка – защо е нужно да я загрозяват така?! Този въпрос силно вълнува нейните фенове, които изпаднаха в потрес от това фото, забеляза Kliuki.net. Дори не е ясно какво по-точно са се опитали да прикрият „майсторите”, които са се заели уж с изчистването на дефекти. Никол стои много добре пред камерата и апаратите и няма основания за подобни мерки. А настоящата й визия не само, че уплаши, а и силно разтревожи обожателите й.

Форумите гърмят от възмутени реакции и всеки втори се пита що за хрумване е това, което забелязваме тук. Половинката на милионера Ангел е неузнаваема и почти нищо не е останало от лика, който познаваме. Иначе тя е много атрактивна и винаги предизвиква интерес, където и да се появи и независимо дали е сама или под ръка със своя любим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар