Заедно! Любина на Багата втрещи с визията си

Гласувайте за статията

Любина се показа неузнаваема, но поне разсея слуховете, че са разделени

 

Любовта на Любина и Багата все още гори! Ако не вярвате, ето вижте, че те са заедно.

Любина и Багата заедно в Лас Вегас

Любина и Багата заедно в Лас Вегас

Последната снимка предизвика фурор в мрежата, на която личи, че двойката е неразделна, въпреки ангажиментите на спортиста. Благой Иванов пътува с Любина навсякъде по света, където има тренировки и се готви за влизане в истинските битки. Той вече се възстанови и скоро ще сразява съперниците си на ринга. Междувременно стана ясно, че Благой и Любина дори са се установили в Лас Вегас, но ще останат само временно, докато приключат спортните му изяви.

Напоследък все се говореше, че Багата и половинката му са скъсали, а някои дори вече се настаниха в „леглото” му и си направиха пиар на негов гръб. Тази снимка обаче е доказателството, че двамата имат отношения и засега нямат намерение да се разделят. Багата беше категоричен за това на няколко пъти, но никой не му повярва. Причината е, че той отпътува сам за Америка и така съвсем наля масло в слуховете за разлъката им. Както бившата му Черната Златка беше споделила преди време, дистанцията е съсипала връзката им. Този път явно Багата няма намерение да позволява това да се случи с Любина.

Приятелката му е неузнаваема и успя да изненада околните с визията си. „Така ми харесва повече, преди се подвизаваше като всички родни чалга звезди! Различна е тук, браво!”, коментират по неин адрес в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Заедно! Любина на Багата втрещи с визията си”

  1. Vasil Stoianov

    мар. 05. 2013

    Защо ме разхождате на сила до Лас Вегас заради тия двамата. Добре ми е в Булгаристан.

    Reply to this comment

Добавете коментар