ЗАД КУЛИСИТЕ! Зрителско клипче показа злобата в Dancing stars! (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Елен Колева и партньорката на Ангел – Дорина, не могат да се гледат

Любителското видео разкри истинските отношения между участниците

Любителското видео разкри истинските отношения между участниците

Участниците в танцовото шоу „Денсинг Старс“ упорито се опитват да убедят зрителите, че помежду им цари мир и хармония и всички са едно голямо щастливо семейство. Да, ама не. Още от самото начало се шушука за неразбирателство в журито и за неприкрита неприязън между част от участниците.

Стелла беше набедена, че е толкова обсебена да спечели първото мяст, че не може да понася другите двойки, които се справят добре. За Елен се шушукаше, че мисли да изгони партньора си Калоян, понеже я свалял. А враждата й с водещата Алекс Сърчаджиева е публична тайна от години.

Всичко това обаче беше в сферата на догадките. Досега. Любителско клипче показва какво всъщност се случва зад кулисите на танцовото шоу. На него ясно се вижда, че Елен и Дорина – партньорката на Ангел, не могат да се понасят.

При обявяването на оценките за танца на Ангел и Дорина актрисата нарочно демонстрираше приповдигнато настроение и огромна радост за успеха на двойката. Когато се нахвърли да ги прегръща обаче беше полята със студен душ. Ангел отговори доста вяло на прегръдката й, а Дорина дори не си направи труда да се извърне с лице към нея. На какво се дължи очевидната неприязън между двете остава загадка.

Доста от зрителите коментират обаче, че и Елен не е била искрена в радостта си. А нарочно е изиграла радост, за да прикрие завистта си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар