За първи път! Вижте приказната сватба на Онур и Шехеразада

Гласувайте за статията

Звездите от „1001 нощ“ си казаха „да“ преди 4 години

Звездата от „Великолепния век“ Халит Ергенч намери своята Шехеразада. Екранният Сюлейман Великолепни си каза „да“ с колежката си Бергюзар Корел на приказна сватба през 2009 година.

Халит Ергенч и Бергюзар Корел си казаха "да" през 2009

Халит Ергенч и Бергюзар Корел си казаха „да“ през 2009

Двойката, която покори цяла Турция с ролите си в сериала „1001 нощ“ очароваха отново феновете си. Двамата си казаха „да“ на романтична сватба в Истанбул. Днес щастливото семейство се радва на хармоничен семеен живот и дори имат очарователно дете.

Снимките от церемонията обиколиха света

Снимките от церемонията обиколиха света

Но в началото връзката им далеч не изглежда идеална. Заради красивата Бергюзар Халит се разделя с първата си съпруга, пишат от mamita-bg.com. Разводът, макар и по взаимно съгласието става новина номер 1 в Турция. Самата Корел се разделя с годеника си, който не е никак очарован от факта, че са го зарязали почти пред олтара.И прави доста груби изказвания по неин адрес пред пресата.

Независимо от скандала звездите се събират, а феновете им с всеки изминал ден се увеличават. За това спомага и успехът на сериала, който ги събира не само на екран, но и в живота. За разлика от героинята си Шехеразада Бергюзар не се колебае дали да се омъжи за своя принц. И днес е щастлива съпруга и майка, а от няколко месеца отново е на снимачната площадка.

Днес двамата се радват на прекрасно семейство

Днес двамата се радват на прекрасно семейство

Сватбата на влюбените се превръща в събитието на годината през 2009. А снимките от събитието се появяват в едни от най-известните светски списания в Европа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар