Пълна програма! Фолкаджийката Юнона пя ето така… (СНИМКИ)

Пълна програма! Фолкаджийката Юнона пя ето така… (СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Юнона разби всички представи за сценично изпълнение

 

Юнона сигурно дълго е умувала върху хореографията на последното си участие. Чалгаджийката събра погледите на хората в дискотеката след като реши да не си губи времето да се навежда уж случайно, за да лъснат гащичките й. Нито пък да друса кючек, за да падне бюстието й.

Тя направо заголи задни части и се пльосна на бара…Изумлението беше повсеместно, но в този бранш се иска изобретателност, а Юнона явно иска да догони конкуренцията. През цялата вечер закачките й с публиката предизвикваха коментари и възмущение сред по-консервативните, а зажаднелите мъжки очи се пълнеха с впечатления от горещата гледка.

Какво да се прави – на всички не може да се угоди, за едни това ще е приемливо, за други пък въобще. Все пак чудно е дали наистина Юнона има нужда от подобна т. нар „реклама”, на която всички й викат излагация?!

Певицата изглеждаше като изтървана и меко казано шокираше околните с изпълненията си. Късата й рокля не оставаше нищо на фантазията на присъстващите, те имаха възможността да се запознаят с всеки дребен детайл, който се крие под нея.

Юнона е известна като изпълнителката с едни от най-големите бомби във фолка. Прелестите й спокойно могат да се мерят с тези на Преслава или Джена, която също се слави с обемни силиконови форми.

 

Певицата изуми публиката със своите изцепки

Певицата изуми публиката със своите изцепки

Под късата рокля всичко се виждаше

Под късата рокля всичко се виждаше

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар