Юнона : Нончо Воденичаров бе невероятен човек, рицарят на доброто

Гласувайте за статията


Юнона изпълнителка във фирма „ Пайнер” и приятелка на трагично загиналия кмет на община Раднево Нончо Воденичаров. Той загина нелепо в телевизионното риалити шоу „ Сървайвър” .
1. От колко време се занимаваш с музика ?
– Пея от както се помня.Израснах в семейството на музиканти. Родителите ми са възпитаници на музикалното училище в гр. Котел и АМТИИ гр. Пловдив. Започнах началното си образование с класическо пеене и продължих с народно.
2. От колко време си в Пайнер ?
– Подписах договор на 7.12 2006 година и така вече 5 –та година съм част от музикалната компания.
3. Коя е първата песен записана за Пайнер ?
– Първата ми песен е „ Разболей ме”. Записах я само месец след като подписах договора, но аз не знам защо не и направих клип. За първи път я изпях на огромен концерт пред 20 000 души публика и тръпката беше неописуема.
4. Колко записани албума с фирма Пайнер имаш ?
– В интерес на истината имам много записани песни, но за албум не съм се замисляла сериозно да правя, защото цялата информация е в интернет и на достъпни места за усвояване.
5. Кой е авторът на песента „ След теб” ?
– Владимир Великов, на който също е и аражимента, текста е на Лили Димова.
6. Кои нови песни смяташ да клипираш ?
– На първо време смятам да клипирам три мои народни песни, едната от които ми е подарък от покойният ми колега Красимир Станев. Те са от тракийския и странджанския край.
7. С какво ще запомниш Нончо Воденичаров ?
– Невероятен човек, рицарят на доброто, както го описаха и авторите на книгата, създадена в негова памет.
8. Какво не знаят хората за него ?
– Беше уравновесен човек, с доста обрани емоции, в които трудно проличаваше моментното му душевно състояние и само човек,който го познава добре можеше да разбере какво мисли и чувства в даден момент. Когато изпълняваше песните си, единствено тогава не успяваше да ги скрие. Тогава отваряше душата си на 100%.
9. Напъстваше ли те в професионален план ?
– В същност, както не веднъж съм споделяла, той бе основната причина за подписването на договора ми с музикална компания „ Пайнер”. Постоянно беше до мен в работата ми.
10. С какво те промени Нончо ?
– Наложи ми се да порасна много бързо и да променя почти изцяло начина си на живот. Станах по-отговорна. Спомням си думите, които доста често ми повтаряше: „ Детството свърши моето момиче и вече имаме деца и отговорности, за които трябва да се грижим. Мисли, мисли, мисли и пак мисли …” бяха една малка част от всичките му съвети отправени към мен.
11. А все още ли плачеш, когато изпълняваш песента „ Раздаваш любов”, която му посвети ?
– Тази песен я изпълних пред огромната публика, която се беше събрала в подкрепа на кандидата за кмет гр. Раднево д-р Юлиян Илчев, който продължи неговото дело. Беше ми много трудно, това беше само 5 месеца след смъртта му. Разплаках , се публиката –също. После на Коледа също се опитах да я изпея, но отново се разстроих и от тогава не съм я пяла.
12. Сърцето ти готово ли е за нова любов ?

– Както винаги казвам : „ Обичам да обичам!” Всяко сърце е готово да обича,стига това,да му бъде позволено.
13. Какви качества трябва да притежава човека до теб ?
– Точно на мен ли този въпрос се падна ? Доста съм капризна в това отношение . Мъжът до мен…. Трябва да е доста романтичен, с добро сърце, склонен към компромиси и преди всичко мъж, на чието рамо да мога да се облегна, да се сгуша и да се почувствам мъничка. Ето това мисля, че е мечтата на всяка жена, на която в живота доста се случва сама да се справя с нещата.
14. Кой е най-прекия път към сърцето ти ?
– Жокерите започнаха …. Няма точна формула за това . Всяка ситуация носи своите позитиви и различия. Може би , обикновена дума или жест, поднесени по –различен начин.
15. Какви участия зад граница си имала ?
– Предимно концерти, на които съм представяла нашия фолклор и се радвам, че той се цени и не се забравя там.
16. А по участия, как се отнасят феновете към теб ?
– Тук е момента, в който искам да благодаря на публиката за обичта с която ме дарява и да им обещая, че ще продължавам да се раздавам за тях.
17. Каква е твоята рецепта за успешен ден ?
– На напоследък доста мързелувам и това „ занятие” понякога също носи наслада. Успешен за мен е денят, когато се чувствам добре и съм в мир със себе!
18. С кои твои колега или колежка би направила дует ?
– Аз със много колеги поддържам близки контакти и са много хората, с които бих направила дует . Не се наемам да изброявам поименно , за да не пропусна някой.
19. Какво ще пожелаеш на нашите читатели ?
– На всички ваши читатели и целият ви екип пожелавам , да бъдете здрави и щастливи ! Да не спирате да вярвате , защото няма невъзможни неща! Едно безгрижно и слънчево лято, изпълнено с много усмивки!
Кристиян Цветков

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Юнона : Нончо Воденичаров бе невероятен човек, рицарят на доброто”

  1. DIAN

    юли 14. 2011

    NELO,NELO.SPRI SA VE4E 4E STAVA6 SME6NA.I JALKA.SAMO SA IZLAGA6.IZLAGA6 I NON4O.ZA NEGO 6TE RAZKAZVAT SAMO TEQ KOITO IMAT PRAVO NA TOVA.TOI NE OBI4A6E DA MU POKAZVAT JIVOTA PRED SI4KI.AMA ZA EDNO SI PRAVA.TOI NE POKAZVA6E EMOCIITE SI NA SEKI.A V SA6NOST BE6E PREKALENO EMOCIONALEN.TVA KAK SI GO VIDQLA I RAZBRALA SI E TVOI PROBLEM.NIKOI NE TI 6TE MNENIETO.DOKAZATELSTVO 4E NE SI BILA NQKVA IMA.ISTINSKO.JIVO.ZDRAVO.S ZELENI O4I.MNOO ZDRAVE OT NEGO.KAZVA SE DRAGIQ.NA 1 GODINA 8 MESECA I 7 DNI E.

    Reply to this comment

Добавете коментар