Юлияна Плевнелиева и Павел Чернев заедно заради реклама

Гласувайте за статията

Лъсна цялата истина за скандалното видео с първата дама и бившия депутат

Павел Чернев беше изловен с Юлияна Плевнелиева?

Павел Чернев беше изловен с Юлияна Плевнелиева?

Скандален видеоклип разбуни ефира в последните два дена. На клипче, снимано от неизвестен папарак се вижда как бившият депутат от Атака Павел Чернев и жена, много приличаща на съпругата на президента Юлияна Плевнелиева, се срещат във фоайето на малък хотел, за да се усамотят след това в една от стаите. И докато онлайн пространството ври и кипи от спорове дали това наистина е първата дама, от kliuki.net успяхме да се доберем до повече информация по въпроса.

Оказа се, че въпросното клипче най-вероятно е част от рекламна кампания за новия сериал, продуцирано от Любен Дилов-син – „Sex, Лъжи & TV: 8 дни в седмицата“. Припомняме ви, че именно Дилов беше човека, който разпространи видеото в интернет. И след това се покри, отказвайки да коментира дали е истинско или не.

Предвид идеята на сценария, в който действителни лица и ситуации ще бъдат смесвани с измислени сюжети, нищо чудно клипчето да точно тийзър на продукцията. А уж първата дама да е просто добре гримирана актриса, с която се е целяло именно прилика с Юлияна Плевнелиева. Тъй като скандал, в който е замесено името на президентшата, със сигурност ще привлече внимание към новия проект.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Юлияна Плевнелиева и Павел Чернев заедно заради реклама”

  1. Galina Serbezova

    сеп. 12. 2013

    Абсолютни ПРОСОТИИ!Нищто не вярно!

    Reply to this comment

Добавете коментар