Юлия Липницкая е истинска сладурана и в живота (Лични снимки)

Юлия Липницкая се превърна в истинска сензация на Олимпиадата с блестящото си представяне на леда

Юлия Липницкая стана звезда буквално за три минути. Толкова траеше представянето й във фигурното пързаляне на Олимпиадата в Сочи. След което представяне 15-годишната рускиня се превърна в истинска сензация по целия свят. Юлия Липницкая завоюва безапелационно олимпийската титла, а феновете от цял свят започнаха да се чудят откъде се появи това талантливо момиче.

Юлия Липницкая е истинска сладурана
Юлия Липницкая е истинска сладурана

Самата Юлия Липницкая скромно споделя, че успехът й се дължи на упоритата й работа. И на факта, че животът и буквално се върти около фигурното пързаляне. Действително, на огромна част от снимките си талантливата Юлия е по анцуг и тренира. Специално за вас от kliuki.net успяхме да се сдобием с едни от малкото снимки на Юлия Липницкая, на които тя е заснета в ежедневието си. Или по-скоро поне не е по анцуг.

Самите кадри очевидно са от официални събития, на който сладураната е присъствала. На тях Юлия Липницкая е облечена в елегантни рокли, а феновете са истински впечатлени от визията й. „Изглежда невероятно! Когато порасне още малко ще бъде страхотна красавица“, не скриват възторга си форумци. Действително, и извън ледената пързалка Юлия Липницкая е страшна сладурана. Вижте снимките й в галерията ни.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.