Юксел Кадриев залита по чуждо (Снимки)

Юксел Кадриев залита по чуждо (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Юксел Кадриев ухажва руса красавица в столичен клуб

Юксел Кадриев се захласна по руса красавица в известен столичен клуб. Водещият на новините бе изловен приятелски да си приказва, а по-късно и да целува половинката на собственика на нощен клуб Камен Спасов. Новинарят бе гост на 6-тия пролетен бал в престижния нощен клуб, на който се появиха куп гости. Заедно с Кадриев на събитието присъстваха куп лица от родния елит и шоубизнеса, но новинарят определено се превърна в любима мишена на фотографите.

Многократно водещият бе засечен да прегръща и флиртува с русата красавица, чието име е Светлана Стоянова. Чаровницата, освен домакиня на събитието е и приятелка на шефа на клуба, но това не попречи на Кадриев да я поухажва.

Юксел Кадриев ухажва чуждо гадже

Юксел Кадриев ухажва чуждо гадже

juksel 6 juksel 5 juksel 4

И за да стане още по-пикантна ситуацията, докато целуваше красавицата, към компанията им се присъедини и официалната й половинка. Двамата бурно разцелуваха чаровницата по двете бузи пред фотографите, пише „Блясък“.

Водещият нацелува бурно домакинята си

Водещият нацелува бурно домакинята си

juksel 2

Официално Юксел Кадриев излизаше с известна столична юристка, но от известно време новинарят не се е появявал с половинката си. Светски клюкари твърдят, че двамата са се разделили и вероятно това е причината водещият с такова удоволствие да ухажва приятелката на домакина си.indira

И Индира Касимова се появи на купона

И Индира Касимова се появи на купона

На събитието, освен Юксел Кадриев, фотографите засякоха и звездата от „Къртицата“ Индира Касимова. След напускането на шоуто танцьорката не може да се оплаче от липса на мъжко внимание, като събитието бе засечена в компанията не на един, а на двама кавалери.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар