Юксел напуска btv заради Петков, сипят подкупи, за да остане!

Юксел напуска btv заради Петков, сипят подкупи, за да остане!
5 (100%) 1 vote

Юксел напуска btv , подкупват го с бонуси и по-висока заплата

Юксел Кадриев напуска btv , а от медията се чудят как да задържат да остане. Невиждани скандали тресат телевизията, след като новия изпълнителен директор на телевизията реши да прави промени. Ани Цолова и Виктор Николаев повлякоха крак, последвани от Ани Салич. Росен Петров бе отстранен заради скандала с Николай Бареков, а куп предавания слизат от ефир. Последният, избрал да напусне телевизията е Юксел Кадриев.

Водещият на централната емисия новини смята да си тръгне от медията, заради новоназначения директор на новините Венелин Петков. Из коридорите на телевизията се шушука, че двамата водещи от години не се разбират. Петков недоволствал заради изцепките на Кадриев, които според него петнят имиджа на телевизията.

И Юксел Кадриев напуска Би Ти Ви

И Юксел  напуска btv

След назначаването му на шефско място, се очаква рокадите да продължат. А Юксел бяга от btv, бесен, че са го подминали при разпределението на овакантените ръководни места, сериозно обмислял да подаде оставка и да си тръгне от btv, преди новият шеф на новините да го уволни,  пише „Всеки ден“.

От ръководството на btv обаче са готови да дадат мило и драго, само и само да не позволят на едно от най-популярните си лица да последва примера на Ани Салич.

Юксел получава двойно увеличение на заплатата, бонуси, а също така и възможност да грее по всички рекламни билбордове на медията. По този начин ръководството се надява да запази новинаря в редиците си. Междувременно спешно се търсят нови лица, които да заемат местата на напусналите вече звезди.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар