Янита Янчева от Сървайвър се превърна от глезена кукла в боец

Янита Янчева от Сървайвър се превърна от глезена кукла в боец
3.67 (73.33%) 3 votes

Янита Янчева от Сървайвър вече не е купонджийка, превърна се в боец

Янита Янчева от Сървайвър успя много да заблуди участниците в шоуто с новата си визия. В първия епизод от новия сезон на риалити формата, бившата купонджийка се появи с развети руси коси, стегнати бански и бюст, който събра погледите на мъжете. Голяма част от тях решиха, че русата изкусителка е слабо звено в групата и трябва да си ходи. Но се оказаха силно подведени от външния й вид.

След като преди няколко години в Сървайвър, почти стигна до финала, Янита Янчева се превърна в една от звездите на шоуто. Тя не успя да бие Ники Мартинов на финала, но това не й попречи да се завърне за реванш.

Янита Янчева преди и сега

Янита Янчева преди и сега

В новия сезон на предаването Янита изглежда тотално променена—в перфектна физическа форма, добре тренирана и очевидно готова за победа. Въпреки това моментално бе нарочена от групата за слабо звено в играта.

Сървайвърката е тотално променена

Сървайвърката е тотално променена

Блондинката очевидно не си е губила и последните няколко години усилено е инвестирала във вида си. Нови скули, лице, устни, които очевидно са ваяни от колега на добрия д-р Енчев, тотално са я променили.qnita 2

„Направо е неузнаваема“, „Беше толкова различна“, гласят коментари в нета. „Това сякаш не е същият човек“, коментират изумени потребители в мрежата.


qna 6qna 5qna 4qna 3

В предишния сезон на Сървайвър, в който взе участие, Янита Янчева се съревноваваше редом с Яна Маринова и Ники Мартинов. Тя бе една от финалистките в шоуто, но не успя да стигне до големия финал. Брюнетката тогава предизвика доста скандали в лагера, със стратегиите си за оцеляване. И раздели отбора на две с интригите си в играта.

След финала на Сървайвър Янита Янчева буквално изчезна от светлините на прожекторите, но няколко години по-късно се завръща напълно променена. Какви са плановете на блондинката за победа и наистина ли е слабо звено в играта или силно подценен противник, предстои да видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара to “Янита Янчева от Сървайвър се превърна от глезена кукла в боец”

 1. Наблудател на сезоните

  окт. 19. 2014

  Да всички виждат, че е много променена – явно някой редовно я е спуквал от бой, че да се подуе така в муцуната 😀

  Reply to this comment
 2. Зорница Здравкова

  окт. 29. 2014

  тя е променена отвън ,но не и отвътре!!!

  Reply to this comment
 3. Зорница Здравкова

  окт. 29. 2014

  тя е променена отвън ,но не и отвътре!!!

  Reply to this comment

Добавете коментар