Яница прекали с тунинга и се обезобрази (вижте я преди и сега)

Какви са тези вежди, чудят се феновете й

Да не остане по-назад от колежките си, и Яница тръгна по пластичните хирурзи. И от една привлекателна млада жена се превърна в… кифла. Симпатичната навремето певица е вече втора Мария, ако погледнем устните й. В комбинация с тези огромни придобивки на лицето й носът на певицата изглежда несъразмерно малък.
Нищо обаче не е по-смущаващо от веждите на Яница. Тя така си ги е изрисувала, че заемат половината й лице. Вярно е, че тънките , изскубани вежди останаха в миналото и сега на мода са гъстите, но тя е прекалила – възмущават се феновете й.
Казано е, че каквото човек сам си направи, никой друг не може да му стори.

Яница
От много тарикатлък вижта на какво прилича сега Яница

Около очите на Яница пък си личат ситни и не толкова ситни бръчки. Колкото и грим да си слага, изпълнителката не може да ги прикрие. Както личи, много скоро ще опре до ботокса и лифтинга. Какъв по-подходящ подарък за Коледа от едно ново, опънато и приличащо на пластмаса лице?
Бившата блондинка е вече с тъмна коса. И все повече като визия залита към рапа, а не към чалгата. Носи тежки метални сребърни вериги около врата, бейзболна шапка и бели спортни потници – пише „България днес”.

Новата си визия Яница демонстрира в клипа „Натискай“ с диджей Живко.

[kkstarratings]

 

Яница
А преди Яница беше една привлекателна блондинка

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.