Яна на Петко все по-красива (Сияе на Коледа)

Яна на Петко все по-красива (Сияе на Коледа)
5 (100%) 1 vote

Яна на Петко се разхубави още повече, вижте я как сияе

Яна на Петко се разхубави още повече. Танцьорката смени визията и трайно мина в отбора на блондинките. Димитрова си пусна ново фото от Коледа, на което позира с нов имидж и абсолютно преобразен външен вид.

От няколко седмици красавицата се завърна към светския живот, от който се оттегли заради сина си Доменик. Малчуганът поглъщаше времето и вниманието й, но въпреки това тя намери време и за приятелите, като се завърна към светския живот.

Яна на Петко ослепителна, сияе на Коледа

Яна на Петко ослепителна, сияе на Коледа

Откакто е отново под светлините на прожекторите, Яна на Петко претърпя куп трансформации. Освен че смени цвета на косата, танцьорката смени и имиджа. Чаровницата вече няма вид на работещо момиче, което почти не излиза от танцовата зала. Вместо това хубавата Яна се превърна в изискана светска дама, която с удоволствие посещава, най-популярните събития в столицата и чужбина.

И докато някои критикуват Яна, че е заприличала на столичните моделки, мнозина са очаровани от новата й визия. „Бракът с Петко определено я е преобразил — много по-изискана, по-красива и по-стилна е станала“, коментират те.

Самият бизнесмен не крие, че е изключително щастлив от брака си с Яна и неведнъж е споделял, че тя за него е истинско бижу. „Тя е невероятна жена. Не само се грижи за децата, домакинства у дома, но успява да се справи и с танцовата си школа, която ръководи сама“, с гордост споделя той. Публична тайна е, че за сватбата Яна на Петко получи и подарък собствен клуб. И въпреки че помага на бизнесмена от време на време за заведението, като домакинства на някои партита, хубавицата предпочита да не се меси в бизнеса.

Въпреки че, когато случаят го изисква, Яна с удоволствие присъства на събитията в клуба, където събира възхитените погледи на публиката. Това личи и от последната й снимка, която спечели редица суперлативи, а мнозина заявиха, че Яна на Петко е просто ослепителна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар