Яна на Петко си върна идеалната форма (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Яна на Петко успя да възхити всички, които я зърнаха на светско събитие

Яна на Петко си върна идеалната форма – перфектна и изящна е, видя Kliuki.net.

Яна на Петко

Прекрасна е, нали?!

Няма и следа от закръглената форма, характерна за дамите след бременност. Тя отново е с мечтаната фигура и отново поражда завист у жените, и възхищение у мъжете.

Нещо повече, постигнала е още по-добър резултат и отпреди. Много по-стегната и хубава е, хвалят я в мрежата.

И всичко това Яна на Петко го дължи само и единствено на танците. Без грам от жестоките, изтезаващи диети, на които се подлагат голяма част от жените, след като родят.

Яна на Петко

Яна е в идеална форма, по-хубава отпреди раждането

Резултатът, от които обикновено е лица, изтормозени и изпити. За разлика от тях, Яна на Петко е със свеж и здрав вид. Жизнена и енергична, сияеща.

За контраста между последствията от изтезаващите диети и здравословното отслабване чрез тренировки, може да дадем като сравнение фолк певицата Преслава и прекрасната Яна на Петко. Преслава е слаба, нежна, но някак все с болнав вид, който е видим дори под тоновете грим.

А Яна на Петко е просто прелестна. Тя също е нежна и изящна, но излъчва бодрост и здраве. От нея струи жизненост.

Петко Димитров пък е страшно горд от съпругата си. Той е с нея навсякъде. На светско събитие, парти или просто приятелска среща, тя винаги е там.

Двамата избраха да прекарат Свети Валентин в Италия. Яна и Петко са лудо влюбени и много щастливи заедно. Това е една от най-красивите и очарователни двойки на българския хайлайф, хвалят си ги феновете.

Яна на Петко е идеалният пример как една жена може да има отлична фигура и очарователно излъчване, без да се подлага на изтезаващи диети, и какво ли още не.

Тя е това, което всяка жена иска да бъде, намерила е верния път към успеха в това отношение.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар