Яна каза „Да“ на Петко в рокля за 20 бона

Яна каза „Да“ на Петко в рокля за 20 бона
5 (100%) 2 votes

Танцьорката с рокля уникат на сватбата си

В уникална рокля за 20 бона Яна Акимова се омъжи за Петко Димитров. Чаровната танцьорка грейна в тоалет на Ели Сааб специално ушит за нея. В колекциите на дизайнера няма нито един модел, който да съвпада със сватбената дреха на красавицата. Която в най-щастливия си ден грееше с единствена по рода си рокля.

Яна блесна в рокля за 20 бона

Яна блесна в рокля за 20 бона

Събитието, което събра на едно място почти целия роден хайлайф се превърна в темата на сезона. От месеци се говори за най-чаканата сватба, а булката направо сияеше от щастие.

Щастливите младоженци на сватбата си

Щастливите младоженци на сватбата си

Заради роклята на Яна й се наложи два пъти да отлага сватбата, тъй като топ дизайнерът положи огромни усилия, за да сътвори феерията в сатен и дантела за Яна. Специално за Акимова любимият сватбен дизайнер на звездите сътвори уникален модел, с който красавицата блесна.

Яна грейна в шеметна рокля

Прелестна булка пред църквата  сн.  Всеки ден.

Нежната рокля от дантела с бюстие, бе с изключителен шлейф от тюл прикрепен към полата. Самата рокля подчертаваше тънката фигура на Яна, а шлейфът се носеше след нея.

Според запознати роклята струва повече от 20 000 лева и е абсолютен уникат. А светски клюкари шушукат, че Яна е изглеждала с белия си тоалет доста по-добре, отколкото Николета преди две години в модела на Вивиан Уестууд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Яна каза „Да“ на Петко в рокля за 20 бона”

  1. KONNY

    окт. 21. 2013

    Честити,да сте живи и здави, мн ви харесвам. Желая мн щаслив живот

    Reply to this comment

Добавете коментар