Яна Димитрова в перфектна форма на рождения си ден (Снимки)

Яна Димитрова в перфектна форма на рождения си ден (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Яна Димитрова събра погледите на всички, присъстващи на купона

Яна Димитрова изглежда зашеметяващо само няколко месеца след като роди

Яна Димитрова обра овациите на рождения си ден. Съпругата на Петко Димитров показа блестяща форма навръх личния си празник и определена събра очите на присъстващите на купона. Особено на мъжката част от гостите. Танцьорката се появи на партито, стъкната в ултра къса черна рокличка по нея, която разкриваше дългите й крака.

Яна Димитрова блести на рождения си ден

Яна Димитрова блести на рождения си ден

И не оставяше съмнение, че Яна Димитрова за нула време се е върнала в топ форма след раждането на сина си Доминик. Бившата на Орлин събра приятелите си за рождения си ден в популярното заведение „Дъга тийм“ в Студентски град. След което купонът се пренесе в „Клуб 33“, където рожденичката продължи да приема подаръци и поздравления.

Безспорно най-големият подарък е този от половинката й Петко Димитров. От край време се знае, че собственикът на Night Flight подготвя огромен танцов комплекс, където любимата му да сбъдне детската си мечта – да преподава танци в своя собствена школа.

Така от другата седмица Яна Димитрова ще посреща желаещите да се научат да танцуват в залата си, намираща се в близост до футболните игрища на УНСС. На откриването ще присъстват редица родни хайлайф лица, сред които плеймейтките Николета Лозанова и Златка Райкова, Люси Иларионов и други.

Сред гостите на купона по случай рождения ден на Яна Димитрова се откроиха голяма част от колегите й, участвали заедно с нея в Денсинг Старс като Елена Добрикова, Петя Димитрова и Петьо Стоянов. Освен близки приятели на рожденичката, те също ще станат част от новата и танцова школа и ще се включат в преподаването на различните стилове танци, научиха от hotarena.net.

Яна Димитрова Яна Димитрова Яна Димитрова Яна Димитрова

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар