Яна Димитрова събра погледите с шоколадов тен (Снимки)

Гласувайте за статията

Яна Димитрова се върна с шоколадов тен от Бяло море и събра погледите в клуба на Петко

Яна Димитрова пак предизвика сензация в клуба на Петко Димитров. Танцьорката не само напълно се е възстановила от раждането, но вече се е сдобила и с шоколадов тен. Красавицата си пусна снимки, на които изглежда в перфектна форма. И освен това не е пропуснала възможността да покаже шоколадовия си тен.

Покрай летните бури, Петко и Яна редовно отмаряха на Бяло море в Гърция, където отскачаха при всеки удобен случай. Двамата си устроиха истински меден месец това лято там. Заради малкия Доминик, двойката не успя да стигне до световното в Бразилия. Но за сметка на това се наслади на идилична ваканция в Гърция.

Яна Димитрова показа шоколадов тен

Яна Димитрова показа шоколадов тен

По този повод Яна Димитрова показва шоколадов тен, за какъвто мнозина могат да й завидят. Танцьорката изглежда толкова добре, че направо шашна феновете с визията си.

Петко не й отстъпва

Петко не й отстъпва

На партито на Софи Маринова двамата с Петко не пропуснаха да вдигнат наздравици с певицата, в клуба на бизнесмена. А изпълнителката направо бледнееше пред бронзовия тен на младоженците.

Танцьорката само преди дни в Гърция

Танцьорката само преди дни в Гърция

Самата Яна се появи в заведението по къс дънков тоалет, който разкриваше доста от фигурата й. Танцьорката обаче няма от какво да се притеснява, тъй като изглежда в страхотна форма.

Само преди дни ви я показахме на плажа в Гърция. Именно там Яна Димитрова зашемети летовниците с убийствена фигура след раждането.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар