Яна Димитрова не е бременна, показа супер форма

Гласувайте за статията

Яна Димитрова не е бременна, демонстрира суперформа

Яна Димитрова разсея всякакви слухове, че очаква бебе. Съпругата на Петко Димитров си пусна снимка от плажа, на която демонстрира всичко друго, но не и бременно коремче.

Красавицата от няколко седмици е в светлината на прожекторите, покрай слуховете, че е отново бременна. И въпреки че категорично отрече това да е истина, клюките не спират.

За да сложи на всякакви предположения, относно майчинството Яна сподели снимка, на която показа забележителна фигура. Освен всичко останало, Яна Димитрова изглежда като лебед и е по-красива от всякога.

„Прекрасна си“, „Лебед“, „Богиня“, гласят коментари в мрежата. Всеобщото мнение е, че Яна е в перфектна форма.

Яна Димитрова не е бременна, показва супер форма

Яна на Петко не е бременна, показва супер форма

Красавицата демонстрира убийствен чар и още по-забележителна фигура. А танцовите й умения никак не са пострадали от бременността й.

Заговори се дори, че следващата година Яна ще зарадва една от звездите на „Денсинг старс“ като му стане партньорка в проекта за догодина. Както е известно участниците започват подготовката месеци преди старта на предаването.

Тази година Яна Димитрова не успя да вземе участие в музикалното риалити, тъй като забременя и стана майка. Сега хубавицата се радва на прекрасен син и още по-прекрасно семейство. След като се възстанови от раждането, Яна се посвети на танцовите си школи и сина си. А междувременно си върна и отличната форма, след появата на малкия Доменик и не бърза да ражда отново, въпреки слуховете, които се носеха в нета.

В телевизионните среди се заговори, че съпругата на Петко Димитров тази година ще стане част от риалити формата и ще си партнира с някоя от звездите. Дали Яна ще се яви отново под прожекторите, или ще предпочете да остане главен хореограф на риалити формата, тепърва предстои да видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар