Warner Bros на извънредно заседание: Изхвърлят Амбър Хърд изцяло от Аквамен 2 (Подробности)

Warner Bros се събират на извънредно заседание, за да решат дали да изхвърлят Амбър Хърд изцяло от Аквамен 2, узна Kliuki.net.

Нареждането е дошло от висшестоящите в компанията, които са настояли всички сцени с атрисата да бъдат напълно изрязани и тя изобщо да не се появи в лентата. Причината са скандалните разкрития, които излязоха наяве покрай публичното дело за развода й с Джони Деп.

амбър хърд аквамен
Снимка: Warner Bros

Коготo тя беше обвинила в домашно насилие – обвинение, което му коства ролите във „Фантастични животни“ и „Карибски пирати“. В хода на процеса обаче беше категорично доказано, че не тя, а той е бил жертвата в брака им. И тя е тази, която го е тормозило и физически, и психически.

Феновете по целия свят категорично застанаха зад Джони и настояха Хърд да понесе справедливо наказание за действията и лъжите си. Петиция за отстраняването й от втората част на Аквамен мина 4 милиона подписа, заради което екранното й време беше орязано на едва 10 минути  за целия филм.  

Това обаче не е достатъчно за почитателите и те настояват за пълното й отстраняване от лентата. Което, изглежда, е на път да се случи.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.