Взе ума на феновете! Виж тази чалга звезда и чисто новата й визия

Гласувайте за статията

Кати успя да събуди интереса на околните, а феновете й не спират да й пишат, че я желаят отново на сцената

 

 

Минаха цели седем години, откакто Кати не пее, а напоследък почти нищо не се чуваше за нея.

Я виж ти - едва я познахме!

Я виж ти – едва я познахме!

Преди месеци обаче тя отново се появи в общественото пространство и заговори за миналите си любовни връзки. Мнозина веднага обърнаха внимание, че вероятно Кати си прави реклама и като нищо ще се върне в чалга средите.

Преди 8 години Кати изглеждаше така

Преди 8 години Кати изглеждаше така

Певицата много бързо стана звезда, но после също толкова за кратко буквално залезе. Тя се отдаде на грижите около дъщеря си, а публиката я забрави.

Заклетите й фенове всъщност не са я изтрили от главата си и продължават да въртят нейните стари хитови парчета, забеляза Kliuki.net.

А „волната пеперуда” успя да ги изненада с чисто новата си визия, от която ни гледа една доста по-зряла и елегантна дама. „Едва те познахме, Кати, хайде кога се връщаш на сцена!”, „Желая много да го направиш! Ще бъде супер!”, пишат й почитатели.

Явно обожателите на Кати се впечатлиха от вида й и им домъчня за нея. А дали Кати ще успее отново да изгрее и да ги зарадва, ще покаже времето. Междувременно на изпълнителката ще й е нужен богат спонсор, защото след като се раздели с мъжа си, няма кой да й помогне с инвестирането в скъпи клипове. Кати си няма и ново гадже, но като я гледаме нещата бързо ще й се уредят. Тя самата твърди, че въпреки връзките, които е имала, все още не е срещнала голямата си любов… Е, идолката ви е сама – дерзайте!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар