Втора сватба в Една любовна история побърка нета! (Снимки)

Гласувайте за статията

Втора сватба в Една любовна история, но с нещастен край

Втора сватба видяха зрителите на Една любовна история. В последния излъчен епизод на сериала, феновете на сапунката имаха удоволствието да видят Джейлян и Коркут отново като любовна двойка. За жалост приказката им завърши с фатален край.

Докато е в болница, изпаднал в безсъзнание Коркут сънува какъв би бил животът му, ако родителите му знаеха за него, бяха го отгледали в лукс и разкош и му бяха дали всичко, което получи и Толга.

Той отново е влюбен в любимата си Джейлян, но родителите му не одобряват техния брак. Майка му се примирява, но не и баща му Мендух. Толга също е замесен, той играе бедно момче за поръчки, на което плащат, за да убие Джейлян.

В деня на сватбата всичко започва като прекрасна приказка. Джейлян е прекрасна в бялата си рокля, Коркут й подарява диамантена огърлица и двамата слизат в салона на имението, за да се венчаят.

Втора сватба в Една любовна история пощури феновете!

Втора сватба в Една любовна история пощури феновете!

Историята с втората сватба в Една любовна история би завършила щастливо, ако не бе замесен и Толга. Твърдо решен да изпълни поръчението, той стреля по Джейлян, но куршумът улучва Коркут. Той пада мъртъв, а Джейлян горчиво го оплаква.

За радост на феновете това не е краят на сериала, а просто сън на героя. След събуждането си Коркут вижда, че е жив, любимата му също, но упорито отказва да й разкрие истината за състоянието си. Сватбените снимки на двамата обаче развълнуваха феновете на сериала. Които пощуряха по тях.

Макар и илюзия, втората сватба предизвика фурор сред феновете, а снимките от нея се превърнаха в хит в нета.

В следващите епизоди на Една любовна история ще видим как Джейлян научава за състоянието на Коркут и въпреки това не го изоставя. Емине е спасена и се връща у дома, но разбира, че е бременна. Тя не може да си спомни какво се е случило по време на отвличането й, но въпреки това се опитва да се справи с положението.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар