Всичко е номер! Алисия и Ники лъжат за раздялата, за да се оженят тайно?

Гласувайте за статията

Фенове на певицата не вярват, че са разделени

Раздялата на Ники Михайлов и Алисия предизвика силен отзвук в мрежата. Дори феновете на певицата не можаха да повярват, че това е истина. Въпреки че самата изпълнителка потвърди на страницата си във Фейсбук новината, почитателите й продължават да смятат, че това не е вярно.

Алисия и Ники изненадаха всички с новината

Алисия и Ники изненадаха всички с новината

По думите на феновете двамата влюбени са обявили новината за раздялата си, за да ги оставят намира. И всъщност са все още заедно и дори планират тайна сватба.

„На мен ми се струва, че това е някакъв номер….по-вероятно да прикриват, от медийно внимание по този начин нещо друго (сватба, годеж)“, пишат фенове на певицата. „Лъжат, за да ги оставят намира“, твърдят други. “Много жалко, защото бяхте готина двойка! Дано да е просто маска ,за да прикриете нещо хубаво!“

Феновете на певицата убедени, че всичко е номер

Феновете на певицата убедени, че всичко е номер

„Нее, хич не ми се вярва, толкова си отиват двамата“, коментират още почитатели. Повечето от феновете на Алисия са категорични, че това не може да е вярно.

Подозренията на почитателите се появиха, след като само преди дни самият Ники Михайлов официално обяви, че раздялата им е само слух. А днес двойката пусна писмо, че слагат край на връзката си.

Феновете отказват да повярват и смятат, че влюбените просто хвърлят прах в очите на пресата. Докато всъщност са заедно и планират тайна сватба или годеж.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар