Война! С какво тази синоптичка засенчи звездата на Нова?!

Гласувайте за статията

Христина Драганова е новата любимка в мрежата, но някои негодуват, че е изместила вниманието от тяхната фаворитка Никол Станкулова

 

Никол Станкулова безспорно е смятана за една от най-красивите дами в родния ефир.

Красавица е Христина, но повече от Никол ли?!

Красавица е Христина, но повече от Никол ли?!

Чаровниците, които представят прогнозата за времето, влязоха във война. Нова звезда на хоризонта изглежда, че обра овациите в мрежата, а феновете на Никол не дават и дума да се каже по въпроса.

Коя е по-ослепителна – Никол Станкулова или Христина Драганова? В интернет вече се роят обожатели на Христина и дори я сравняват с конкурентката й в телевизията – враг. И двете са моделки, но докато Никол не счита, че бъдещето й е в медиите, то Христина е нямала търпение да застане под светлините на прожекторите. Мечтата й се сбъдна, а сега славата й расте. „Слънчевото момиче” на ТВ7 беше избрана чрез гласуване от зрителите и събра най-много подкрепа сред тях. Също като Никол и тя се е изявява като манекенка, но почитателите на втората въобще не смятат, че има някоя, която може да я засенчи. „Абсурд! Тази е симпатична, но нищо повече!”, „А освен това Никол е по-умна!”, редят ухажорите й във виртуала.

Младата надежда сред синоптичките обаче също си има своя „фен клуб”, който счита, че 20-годишната Христина има всички шансове да удари в земята Никол Станкулова. Моделските снимки на участничката във „ВИП Брадър” сме ги виждали, затова вижте и тези на Христина, и сами сравнете как стоят нещата!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар