Водещият на Гласът на България заловен в кражба!

DJ Мартен упорито крие от колегите си в шоуто факта, че вече няколко пъти е залавян за кражба

Водещият крие тъмни факти за миналото си
Водещият крие тъмни факти за миналото си

Водещият е едно от лицата на формата, като единствен той, наред с Миро се задържаха и във втория сезон на шоуто. Мартин Лепоев, както е истинското име на водещия, бързо се превърна в любимец на тийнейджърската аудитория въпреки факта, че той самият отдавна е прехвърлил тази възраст. DJ Мартен е на 33 години, които определено не личат нито от вида, нито от поведението му.

Родителите на невръстните му фенове са притеснени, че водещият не е особено добър пример за подражание, предвид покритото му с татуировки тяло. Освен заради външния вид обаче родителите имат и други причини да се притесняват от лошия пример, който Мартин би дал на децата. Оказа се, че водещият упорито крие тъмни факти за миналото си не само от медиите, но и от колегите си в Гласът на България. Татуираният водещ е залавян неколкократно да краде от клиенти на заведенията, в които е работил като един от „ударите“ му дори е бил фотоапарат на стойност над 2000 лева. След разследване полицията е доказала, че той е извършителят на кражбите и това му е коствало работата.

Самият Мартин отказва коментар по тази тема. Интересно как ще реагират от екипа на шоуто след като разберат, че водещият им всъщност е клептоман?

5 коментара
 1. Milena Tosheva казва

  Вие "хора" от kliuki.net не сте редовни.. някой като постигне нещо и веднага ви идва да го оплюете! Недооценени ли сте, коплекси ли избивате, какво ли… Само ЖЪЛТО бълвате. Имате ли нещо в главите поне, като явно професионализъм ви липсва?

 2. Божидар Аврамов казва

  Еее, ама как си ги мислите пък тия работи? Дали от БТВ няма да са му поискали свидетелство за съдимост като е кандидатствал за работа? Не е хубаво така да се петни името на момчето, много добре си води предаването и е забавен, не съм видял лошо поведение от него, че да има за какво да се притесняват майките! Предаването е чудесно, гледайте го, радвайте му се, така ще задържате по-малко злоба…

 3. Milena Tosheva казва

  Съвсем различен може да е сайтът ви.. но самите вие си го опропастявате! Каквото и да отвориш да прочетеш… само негативи, плюене, измислици-премислици.. Недобронамерена и пошла карикатура на Хай клуб и Блясък!

 4. Таня казва

  Пълни глупости са изписани в този материал, участвам във форума на бгмама и няма майка, която да се е притеснила за психиката на детето си, заради татуировките на Мартен! Това с кражбата също ми изглежда недобре скалъпено – както казаха по-горе, няма как да не са му поискали свидетелство за съдимост и изобщо да не са го осъдили, след като „полицията го е доказала“… Гласът на България е страхотна продукция без интриги, браво на Мартен, треньорите, бТВ и продуцентите, и дано не си трови нервите момчето заради вас!!

 5. Rumiana Yordanova казва

  Нямам нищо против водещият!Но облеклото му е отвратително пошло!Грозно,неестетично даже и нечистоплътно!Такава авторитетна телевизия как допуска тоя отвратителен външен вид на водещият! Всичко останало гледам с огромно удоволствие и се наслаждавам,но от водещият ми се повдига!Извинявам се за грубите изрази,но го облечете нормално!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.