Влюбените Петко и Яна се издадоха (Вижте как се гледат)

Гласувайте за статията

Двойката купонясва заедно на финала на „Денсинг старс“

Въпреки че упорито твърдят, че са само приятели Яна Акимова и Петко Димитров се издадоха. На афтърпартито след финала на „Денсинг старс“ сценичните партньори се гледаха доста влюбено. Цяла вечер Петко почти не се отдели от Яна и непрекъснато се въртеше около нея. От своя страна чаровната танцьорка не можеше да се сдържи и му хвърляше горещи погледи непрекъснато, докато той уж говореше с нейна дружка.

Петко и Яна се издадоха

Петко и Яна се издадоха

Въпреки че официално продължава да твърди, че е заедно с Орлин Павлов, привличането между Петко и Яна е видимо. Дори и колегите им от танцовото шоу не крият, че са видели искрите, които прехвърчат помежду им.

Двойката цяла вечер беше неразделна

Двойката цяла вечер беше неразделна

Преди време в мрежата се появи и снимка на Яна, която се щракна за спомен в дома на Петко. Отделно двойката често е засичана заедно по партита и заведения.

И въпреки че след отпадането им от „Денсинг старс“ се говореше, че двамата са се разделили, както изглежда това не е съвсем вярно. Нищо чудно просто да крият връзката си, докато шумотевицата около тях отмине.

Яна направо сияше край Петко

Яна направо сияше край Петко

Двамата обаче не изглеждат никак притеснени или предпазливи. На партито преди дни Петко не се отдели от очарователната танцьорка, а тя не откъсваше поглед от него цяла вечер.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар