Влади Въргала е победителят във ВИП Брадър

Гласувайте за статията

Влади Въргала ще спечели ВИП Брадър, даже и той самият си го знае, издадоха от екипа на Нова телевизия

Влади Въргала е победителят във ВИП Брадър, научи Kliuki.net. Няколко дни преди да влезе в шоуто, самият актьор признава, че всичко е нагласено, писа ШОУ.

Влади Въргала

Влади Въргала е победителят във ВИП Брадър

Косвени намеци за абсолютната печалба на Въргала се дочуха и от други страни. Психоложката на реалити формата Ани Владимирова поиздаде нещата, като обясни на публиката как Влади бил едва ли не най-честният, най-хрисимият и миловидният в Къщата.

Всичко това се базирало на направените предварителни тестове на участниците. А освен нея в предаването На Кафе самата Гала също поиздаде нещата, казвайки във връзка с думите на астролога си Персиан, че актьорът ще е победителят: “На мен не ми говори Юпитер, други неща ми говорят, че той ще спечели”.

Както се казва никой не печели случайно и на късмет. Това правило май се е превърнало и в закон. Особено за България.

Че сделка е имало между Влади Въргала и продуцентите започва да се вижда все по-ясно. Актьорът се представя по възможно най-добрия и хрисим начин. Аха още малко и на светец ще го превърнат. Милият. Такава реклама му правят, че как да не го хареса човек и да не му стане любимец.

То бива бива лъскане на имиджа, но в този случай си е направо измама, негодуват вече във форумите. Видимо издаване на предстоящия победител.

Големите уж тайни на ВИП-те в Къщата и интригите, които предаването разиграва са само инструменти към целта. Печелене на зрители, пари, популяризиране и разбира се грандиозният финал – първото място за Въргала.

Целта е толкова ясна, че методите стават чак очебийни и някак изтъркани, поне малко по-прикрито да беше, гласят коментарите.

В желанието си всичко да мине по план стават небрежни. Видимо и все по-видимо е кой е нагласеният победител и това е Влади Въргала.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Влади Въргала е победителят във ВИП Брадър”

  1. То май винаги си е било нагласено това предаване 🙂

    Reply to this comment

Добавете коментар