Влади на Кали купонясва, докато тя е затворена в Къщата

Гласувайте за статията

Влади на Кали купонясва, докато тя е затворена в Къщата, реваншира се със заря

Влади на Кали го е обърнал на купон, докато тя се мъчи да изкара пари за семейния бюджет, научи Kliuki.net. Кали е от малкото изпълнителки, които сами се издържат, а не са нечии държанки като някои свои колежки – Мария, Преслава или някои други.

Влади на Кали

Влади на Кали купонясва, докато тя е в Къщата

Грижи се за децата си и почти до преди да роди беше и на сцената. А след това много бързо се върна на нея. Работи и се грижи за синовете си едновременно. Истинско мъжко момиче. Успява по някакъв невероятен начин да съчетае всичко, хвалят я нейните фенове.

Причината Кали да влезе в Къщата е добрият хонорар. Тя да извади някой лев отгоре, а децата да ги погледат малко татковците им. За една работеща и издържаща семейството си майка, възможността за допълнителен доход не е за пренебрегване. Само че от blife.bg разбираме, че таткото го е ударил на живот, а не стои у дома при бебето. Уж татковците ще гледат децата, а Влади на Кали купонясва заедно с Анелия.

Успешният туроператор явно не се задълбочава около грижите за детето. Човекът си вилнее по ергенски и доволно се забавлява и остава един много важен въпрос: На кого е поверил бебето? Все пак някой трябва да го гледа.

Кали няма как да знае какви ги върши половинката й. Като всяка добра майка вярва, че всеки родител ще даде всичко от себе си за децата си. Това важи и за мама и за татко. Поне така е хипотетично.

Влади на Кали определено е ярък пример на един съвременен татко. Дивее. Щурее. А детето да си го гледа майката, бабата или някой друг. Пълна незаинтересованост. А някога родителите бяха най-силните защитници и загрижени хора за всяко дете. Добре, че поне все още има майки като борбената и упорита Кали, успокояват се потребители.

Ето защо любимият й намери начин да се реваншира и поръча заря над Къщата в чест на рождения ден на Кали.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар