Вкусни изненади от Нова ТВ

Гласувайте за статията

Частната медия започва множество забавни проекти, за да привлече още по-голяма аудитория. Няма спор, че Нова ТВ е една от най-гледаните родни медии. Високият рейтинг на предаванията не е случаен, обикновено зад него стои много труд, инвестиции и добър екип.

От медията ни обещават, че ще направят лятото ни още по-вкусно с новото предаване “Черешката на тортата”. Кастингът за готвач-консултант вече започна, затова не губете време и се явете на “отсяването” на най-добрите.

Изискванията към вас са да бъдете забавни, чаровни, лъчезарни и да не се притеснявате от камерите. Естественото ви държание и излъчване ще са ваш плюс. Можете да се обадите на тел: 0888 70 59 44 и да заявите желание за участие. Ако обичате да готвите и смятате, че това е призванието ви – хващайте телефона. На този номер можете да задавате въпросите си, ако нещо не ви е ясно.

От медията обещават, че на телефонната линия ще има денонощно хора от екипа, които ще ви дават информация.

“Черешката на тортата” ще стартира през лятото. Освен кулинарни изненади за зрителите, продуцентите са подготвили много забавни и оригинални моменти, с които да не ви оставят да скучаете. Новият проект ще има трима основни водещи, единият от които можете да сте вие. Звънкайте.
Източник: http://novatv.bg/

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар