Вип Моделс България с неудобни оферти във Фейсбук! (СНИМКИ)

Вип Моделс България с неудобни оферти във Фейсбук! (СНИМКИ)
4 (80%) 3 votes

Вип Моделс България атакува във Фейсбук с неудобни оферти, пропищяха потърпевши

Вип Моделс България атакува във Фейсбук с неудобни оферти, видя Kliuki.net.

Потърпевшите вече пропищяха и дори имат намерение да се оплачат в полицията. Агенцията подбира непознати дами, които имат достатъчно атрактивна визия, почти като модели.

Вип Моделс България с неудобни оферти във Фейсбук

Вип Моделс България

Представящата се за работеща във Вип Моделс България – Анелия Колева, започва непринуден разговор, като първо пита „кандидатката” от кой град е.

След това преминава по същество, разказвайки, че предстои парти в София, а тя самата е от Варна и има нужда от „всеотдайни” момичета.

Вип Моделс България

Вип Моделс България плащат по 2 бона за услугата

Предстои им гореща вечер, а въпросният ангажимент гласи „пълно обслужване” до сутринта.

„Става дума за вила, ние ще сме 3-4, а мъжете 6-ма”, разяснява подробностите Колева, която по всяка вероятност ползва фалшиво име в мрежата.

На профила позира провокативна блондинка, за която обаче научихме, че няма нищо общо със случая. Нейните снимки са откраднати.

Вип Моделс България определено плаща солидно за услугата – цели 2 бона. Потребителите, които вече се сблъскаха с откритото набиране на красавици за една нощ, са потресени от наглостта.

„Има малки деца, които се лъжат, хубави и гладни, те само това чакат, но така стават белите, утре може да са жертви, да се озоват в лапите на търговци на плът!”, споделят те възмутени от неудобните оферти на Вип Моделс България.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар