„ВИП Брадър” следи звездите и в тоалетната?! Виж съсипващи разкрития за формата

„ВИП Брадър” следи звездите и в тоалетната?! Виж съсипващи разкрития за формата
5 (100%) 1 vote

„ВИП Брадър” следи звездите и в тоалетната, втрещи кандидат-участникът Еленко Ангелов, който направи съсипващи разкрития за формата

 

„ВИП Брадър” следи звездите и в тоалетната, втрещи кандидат-участникът Еленко Ангелов!

Kliuki.net научи за съсипващи разкрития за формата, след които вече нищо няма да е същото… В интервю за ШОУ атрактивният езотерик разказва, че самият той категорично е отказал на продуцентите, тъй като те третирали избраните в Къщата като роби.

"ВИП Брадър" следи звездите и в тоалетната?! Камерите не са само отвън, разкри подробно договорите Еленко Ангелов

„ВИП Брадър“ следи звездите и в тоалетната?! Камерите не са само отвън, разкри подробно договорите Еленко Ангелов

„В договорите има ужасяващи клаузи. Сред тях са твои приятели, роднини, любовници да бъдат снимани със скрита камера. Даваш всичко за тях, пълна информация. Подписваш се също, че си съгласен в тоалетната и банята да има камера!”, разби Ангелов всички представи за любимото на хиляди шоу.

Истината е, че преди няколко дни настана смут и паника в дома в Нови хан, който естествено беше потулен и не излезе в ефир. По време на живото излъчване обаче засякохме, че съквартирантите са силно притеснени от съмнения, че ги записват дори в банята и тоалетната. Йоана вдигна на крак колегите си и заедно с Тервел Пулев хукнаха да правят оглед.

А за Парис Хилтън въобще не е нужно да припомняме, която почти не припари до помещенията и престоя само няколко часа… Вероятно е имала своите доводи да бяга далеч от родния „ВИП Брадър“. Преди години пък Дими беше показан какви ги върши насаме в кътчето, където предполагаше, че никой не го снима… От тогава насам видео от там не се излъчва, но такова има!

В "Биг Брадър" сме виждали доста двойки в банята или сами дами, докато се къпят, тази година зърнахме Лияна и Тервел, но подробностите се пазят в тайна

В „Биг Брадър“ сме виждали доста двойки в банята или сами дами, докато се къпят, тази година зърнахме Лияна и Тервел, но подробностите се пазят в тайна

Изглежда, че персоните, които сега гледаме по Нова телевизия, определено са били принудени да кажат своето „да” на подобно издевателство. Разбира се, кадрите не стигат до масовата аудитория, но Еленко Ангелов е убеден, че те могат да бъдат използвани във всеки един момент, както и да бъдат изнудвани, ако си помислят за миг да отворят много устите си. „Въоръжени с подобен компромат, те могат да те съсипят, ако утре станеш примерно политически лидер или ключова личност в тези среди.

Парис Хилтън затова почти не припари в Къщата!

Парис Хилтън затова почти не припари в Къщата!

Те държат правата върху човека, а така могат да го накарат да бъде послушен винаги! Това са чудовищни методи и никой не може да ме накара да вляза, какъвто и да е хонорарът!”, категоричен е Ангелов.

Той все пак признава, че е имал намерение да го стори, но парите щели да му бъдат връчени после и всичко било на честна дума. „Обещаха огромна сума, аз бях готов да приема, но те не спазват обещанията си, както и Иван и Андрей от „Къртицата”. Те още я дължат на Икебаната, той дори се оплака в тяхно студио пред цяла България, но какво от това?!”.

Явно, че „ВИП Брадър” мачка звездите и ги следи даже в тоалетната, което е отвратително, смятат зрителите!

А какво е вашето мнение?


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар