ВИП Брадър скрои шапка на Жени и Тачо – ето я схемата!

Гласувайте за статията

ВИП Брадър скрои шапка на Жени и Тачо, като използва манекенката Зорница Линдарева

ВИП Брадър прецака по особено подъл начин Жени и Тачо, научи Kliuki.net.

Продуцентите са имали предварителна уговорка с тях, както и с повечето съквартиранти. Тук обаче нещата са по-специфични, защото семейството е трябвало да развее пред цяла България личната си история.

ВИП Брадър

ВИП Брадър скрои шапка на Жени и Тачо

Жени и Тачо са ключовият персонаж този сезон, в комплект. Това е устройвало създателите на формата, а те са склонили да си извадят бельото на показ срещу обещана солидна сума. Но какво се получава накрая?!

ВИП Брадър им скрои шапка. Зорница Линдарева го игра троянският кон, който трябваше да провокира по някакъв начин Тачо и той да напусне шоуто, оставайки без хонорар. И това е факт!

Психоложката на предаването е достатъчно запозната с характера на Тачо, който пали от раз и има проблеми с алкохола. Нужна е била само лека провокация спрямо него, за да излезе от релси той. А Зорница Линдарева не спря ежедневно и умишлено да бута фитилите на Тачо, но след като не успя да забърка друга интрига, пробва да го направи чрез Жени Калканджиева.

Тогава настъпи и онази фатална вечер, в която Тачо я плесна леко през лицето, което беше обявено за някакъв страшен побой.

Съмнителните факти:

  • ВИП Брадър не се вслуша в гласуването на зрителите. Решението е било взето предварително.
  • Евгени Минчев хвърли кубчетата по Йорданка Христова, но не само, че не беше изгонен, дори не получи забележка. А иначе нали не се подкрепя агресията под каквато и да е форма?!
  • Доволната физиономия на уж влюбената Зорница, когато Тачо тръгна от Къщата. Тя ще получи чек за услугата, но се е задоволила на значително по-малък, подхвърлено й е толкова, колкото да се радва, понеже е неизвестна.

Неведнъж сме слушали от устата на участници във ВИП Брадър, че предварителните разговори завършват с една нагласа, а впоследствие нещата се променят.

Не че риалитито няма средства, но защо да не изпързаля някои от така наречените звезди и да не си спести разходите?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар