ВИП Брадър разкриха участниците в новия сезон (Вижте списъка)

ВИП Брадър разкриха участниците в новия сезон (Вижте списъка)
3 (60%) 2 votes

ВИП Брадър разкриха кои са участниците в новия сезон, вижте кои влизат

ВИП Брадър разкриха участниците на сезона. Звездите в новия сезон на риалити формата вече са известни. На 15 и 16 септември прага на шоуто ще прекрачат някои от най-популярните тв звезди. И противно на очакванията, че ще видим истински соц легенди, се оказа, че ще гастролират за пореден път лица популярни от сериали и жълтата преса.

В новия сезон ще видим Иво Аръков, Камелия Тодорова, Ели Гигова, Елена Кучкова, Влади Въргала, Тити Папазов, Ива Екимова и Кали. Потвърдено е и участието на Йорданка Христова и Евгени Минчев.

Разкриха звездите в новия ВИП БРадър

Разкриха звездите в новия ВИП БРадър

Очаква се всеки от тях да разкаже най-скандалните тайни. Иво Аръков ще говори за побоя над себе си, за Мика Стоичкова, Мария Илиева и други звезди. Камелия Тодорова ще си спомня за миналото и какво е било през времето на соца и защо е заминала за Америка.А Ели Гигова като представител на младото поколение ще разказва за своя поглед над нещата, пише „Блиц“.

Гастролът на Елена Кучкова има за цел да разкрие кое е тайното й ново гадже. След скандала с Ангел Джамбазки моделката се превърна в мишена на доста издания. Елена отрече категорично, че партийния лидер й е гадже. Освен нея, сили в новия сезон ще премерят Тити Папазов, Ива Екимова и Кали.

Йорданка Христова и Евгени Минчев вероятно ще са със статут на специални гости във ВИП Брадър. В пълна тайна се пази името на голямата звезда за този сезон, но се очаква в Къщата да влезе и Скалата или Диетго Марадона.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар