ВИП Брадър прецаква Пламен, отнема му победата

Гласувайте за статията

Продуцентите на формата са сериозно притеснени от огромната зрителска подкрепа, която Медаров получава

Пламен Медаров със сигурност е сред най-обсъжданите съквартиранти в Къщата на ВИП Брадър. Единственият участник във формата, който не беше известен преди началото му, набързо спечели симпатиите на зрителите с непукизма си и с факта, че не цепи басма на никой от така наречените ВИП-ове. Съвсем естествено, отношението на феновете си пролича и в гласуването и на няколко поредни елиминации Пламен беше спасяван с рекордно висок зрителски вот.

ВИП Брадър блокира линията за гласуване на Пламен Медаров

ВИП Брадър блокира линията за гласуване на Пламен Медаров

Това явно смути организаторите на продукцията, които се уплашиха, че никому неизвестната им „марионетка“ ще си тръгне като победител и ще грабне голямата награда. Затова продуцентите решиха да вземат незабавни мерки и да не допуснат това да се случи. За тази цел изглежда са прибегнали до най-лесния трик – просто са блокирали гласуването за Пламен.

Онлайн потребителите цял ден се оплакват от факта, че когато се опитват да пуснат смс с номера на Пламен, получават съобщение, че линиите са блокирани и гласът им не е зачетен. Любопитното е, че това се случва само с линията, на която се подкрепя Пламен. Гласуването за останалите участници си е ок.

„Нарочно го правят! Саботират вота, защото не искат да дадат парите на най-обикновен човек“, недоволстват форумци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар