Вини Джоунс влиза в Къртицата 2?!

Вини Джоунс влиза в Къртицата 2?!
5 (100%) 1 vote

Вини Джоунс ще е лошото момче в новия сезон на Къртицата

Вини Джоунс влиза в Къртицата 2! Лошото момче на английския футбол, а в последствие и на Холивуд, ще бъде световната знаменитост, която ще се включи в новия сезон на соченото за най-мащабно риалити в родния ефир. И макар продуцентите да не са обявили името му официално, форумци са категорични, че всички доказателства сочат, че именно Вини Джоунс ще се присъедини към родните знаменитости в базата на Къртицата 2.

Вини Джоунс влиза в Къртицата 2

Вини Джоунс влиза в Къртицата 2

От kliuki.net събрахме няколко факта, доказващи, че точно Вини Джоунс е световната звезда, която ще участва в Къртицата 2. На първо място, обявената информация от самото шоу. Както знаете, преди няколко дена от формата обявиха, че в Къртицата 2 зрителите ще видят една много лоша международна звезда. В последствие допълниха, че въпросният мъж е част и от много холивудски екшън филми. Всичко това перфектно пасва на образа на Вини Джоунс.

Както знаете, още по време на футболната си кариера звездата се прочу именно с кошмарното си поведение както на терена, така и извън него. Вини Джоунс редовно си изкарваше червени картони и наказания заради обиди, а понякога и физическа саморазправа със съперниците си.

След като окачи бутонките пък Вини Джоунс се насочи към киното и се снима в цял куп успешни холивудски филми. В които, естествено, отново играеше лошо момче. За капак на всичко, Вини Джоунс е доста близък приятел с родната футболна легенда Илиян Киряков. Който, както знаете, вече потвърди участието си в Къртицата 2.Така че нищо чудно да е успял да убеди и Вини да се включи. Още повече, че звездата вече е бил в страната ни, за да снима филми. И твърди, че е очарован от България.

А дали догадките на феновете са верни, предстои да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар