Вили от „Мис България“: Аня Пенчева ме раздели с Ангел!

Гласувайте за статията

Най-младата участничка в конкурса проговори за раздялата си с наследника на Аня Пенчева

Вили Стоянова от „Мис България“ проговори за раздялата си със сина на Аня Пенчева. 17-годишната гимнастичка, която първа си тръгна от състезанието заяви, че именно актрисата е отговорна за раздялата й с Ангел Караньотов. По думите на Вили Аня и съпругът й непрекъснато се месели в техните отношения. Затова и накрая двамата се разделили.

Вили проговори за раздялата си с Ангел Караньотов

Вили проговори за раздялата си с Ангел Караньотов

„Аня не е много запозната с нашите отношения. Тъй като родителите ни много ни се месеха, сега гледаме да ги държим настрана“, заяви още Вили. По думите й двамата са още приятели и именно той я подкрепил за участието й в „Мис България“, пише blitz.bg.

Гимнастичката обвини семейството на Ангел за раздялата им

Гимнастичката обвини семейството на Ангел за раздялата им

Що се отнася до новата приятелка на Ангел, за която самата Аня сподели, по думите на Вили той няма такава. 17-годишната блондинка заяви, че младия мотоциклетист няма нито една сериозна връзка след нея и сменя приятелките си като носни кърпички.

Вили повтори, че Ангел е влязъл именно заради нея в мола, но не желае да коментира подробности по темата. За скандала със Звезделина, по думите й той е изкуствено провокиран, тъй като я убедили, че по време на разговора й с комисията той няма да бъде записан.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Вили от „Мис България“: Аня Пенчева ме раздели с Ангел!”

  1. Ferni

    апр. 20. 2014

    Your posting is abueostlly on the point!

    Reply to this comment

Добавете коментар