Вили Марковска най-после показа съпруга си

Гласувайте за статията

Актрисата официално представи половинката си

Виолета Марковска най-после представи мъжа си. Звездата от „Столичани в повече“ доскоро грижливо криеше съпруга си. Дори на светски събития актрисата се появяваше сама. И държеше далеч от светлините на прожекторите силната си половинка.

Виолета Марковска показа мъжа си

Виолета Марковска показа мъжа си

Въпреки че се омъжи още миналата година Виолета Марковска държеше мъжа си далеч от медиите. Актрисата и съпругът й Ивайло Ангарски се появиха за първи път на рождения ден на Евгени Минчев.

Паркетният лъв събра над 250 човека по случай 50-годишния си юбилей. А партито му бе обявено за събитието на седмицата, пишат от bliasak.bg.

За успеха на купона несъмнено допринесе и появата на Виолета със съпруга й Ивайло. Актрисата толкова упорито криеше мъжа си от медиите, че допреди ден, малцина знаеха, кой е човекът до нея. Двамата запазиха в тайна и сватбата си миналата година, като до последно криеха от всички, че са заедно. Дори и след сватбата звездата се появяваше соло на светски събития, докато снощи най-накрая се появи заедно със съпруга си.

Самата Марковска влезе в ролята на водеща по случай рождения ден на Минчев. Тя блесна на събитието с цели две рокли, които впечатлиха присъстващите. Първата бе обсипана с камъни, а втората бе с изключително екстравагантен гръб.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар