Вили Марковска крие, че бебето е от Ивайло Ангарски – защо?!

Вили Марковска крие, че бебето е от Ивайло Ангарски – защо?!
3.67 (73.33%) 3 votes

Вили Марковска упорито крие, че зачена от Ивайло Ангарски

Вили Марковска няма защо да се срамува от съпруга си Ивайло Ангарски, но въпреки това крие от кого е заченала?!

Kliuki.net обърна внимание, че този факт предизвиква смут сред светското пространство. За една омъжена дама, която е съвсем нормално да си има наследник с половинката, е особено странно да се държи по този начин.

Вили Марковска

Вили Марковска крие, че зачена от съпруга си Ивайло Ангарски

А актрисата не дава и дума да се каже за него, все едно този човек не съществува и никога не е бил до нея. За един бъдещ баща пък е гордост да се знае, че с красавица като Вили Марковска, ще си имат бебче. Не и за Ивайло Ангарски!

Какво (не)знаем за Ивайло Ангарски

Мрежата мълчи за него, дори финансистът Красимир Ангарски, който му е татко, е по-известен в клюкарските издания с изказванията си за семейството. Иво, както го наричат най-близките му, страни категорично от обществото.

Той е в основата на необяснимото поведение на Вили Марковска. Тя се наложи да прекрати активните си изяви, не само заради бременността. Ангарски скръцнал със зъби и Вили си останала у дома, за да е далеч от непрекъснатите си ухажори.

Кавалерът й предпочита всичко около фамилията им да е забулено с плътна завеса и да се държи в тайна. Така се случи и със сватбата на Ивайло Ангарски и Вили Марковска, въпреки че снимки все пак плъзнаха впоследствие.

Изглежда за някои богаташи у нас, по-удачната стратегия е максимално да стоят в сянка. Не им е чиста работата – затова, умуват потгребителите.

В златна клетка

Вили Марковска обаче едва ли е допускала какъв затворен живот ще се налага да води покрай любимия си. Дали ще издържи дълго на това напрежение?!

Можем само да гадаем, тъй като тя е известна със своята общителност, обича да се среща с колеги и приятели, да има натоварено ежедневие.

Сега ще става майка и трудно ще съчетава всички приоритети, но дано и Ивайло Ангарски да омекне малко, за да се почувства свободна, притесняват се близките й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар