Виктория става красива като Преслава

Гласувайте за статията

Преслава има прекрасна племенница Виктория, която вече расте и започва да хубавее като нея

Преслава обожава сестра си и племенницата си Виктория – тя вече расте и е станала красива също като звездата, видя Kliuki.net.

8-годишното дете очарова мрежата и накара всички последователи на певицата да се радват и възхищават. Звездата често се грижи за нея, когато Ивелина няма възможност и е заета.

Преслава

Виктория – красивата племенница на Преслава

Но Преси поначало няма нищо против да го прави. Тя има лъчезарна усмивка и отлично отношение към малките, ето защо Вики приема доволна миговете с известната си леля. Преслава пък явно вече копнее да си има семейство, но не случи на мъж…, а наскоро се раздели окончателно с Бирмата.

Това обаче ще й донесе късмет и нещо хубаво в живота, считат близките й. Брюнетката заслужава повече от това да ходи като сянка навсякъде, защото любовта й с бившия я измъчваше денонощно. Всичко това се знаеше, но едва преди седмица Преслава го потвърди в интервю за Папараци пред Азис.

Той успя да изкопчи цялата истина от нея.

Любимката на феновете на чалгата дори се разплака, когато я върнаха към спомените за връзката с Жоро Бирмата. Тя призна, че още го обича, но предпочита да си стоят на разстояние и да си намерят половинките.

Колкото и да е била хлътнала, Преслава даде да се разбере, че с този човек никога не е била щастлива…

Сега роднините й дишат по-леко, защото и те самите изживяваха драмите на Прес, която се превърна в подобие на скелет. Те я подкрепяха през всички тези години, но отдавна се надяваха историята да приключи, за да намери красавицата пътя си.

А малката Виктория е пораснала и е изумително копие на популярната изпълнителка – уверете се сами каква чаровница е досущ като Преслава!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар