Виктория Джумпарова страда в Къртицата – Иглев я остави на улицата!

Виктория Джумпарова страда горко в Къртицата, тя се жалва, че след като гаджето скъса с нея, останала на улицата

 

Виктория Джумпарова орева Базата на Къртицата!

Kliuki.net забеляза, че манекенката чак сега взе да страда понеже е зарязана от гаджето. Наскоро ММА боецът Борислав Иглев обяви, че няма нищо общо с Виктория Джумпарова.

Виктория Джумпарова страда в Къртицата заради Борислав Иглев
Виктория Джумпарова страда в Къртицата заради Борислав Иглев

Макар двамата да бяха засечени заедно да се забавляват и да беше всеизвестно, че са във връзка, той сложи край по този груб начин, докато тя е в изолация. Виктория Джумпарова се разплака пред Валя и Моро, че не само е останала без мъж, но и без дом.

Когато излезе от шоуто, тя нямало да има къде да отиде. Доскоро е живяла в апартамента на приятеля си, а сега буквално е на улицата.

Според самата красавица виновни за отношението на Борислав към нея са хората от обкръжението му. Той бил много добър и позволявал да му влияят.

Виктория Джумпарова смята, че именно това е причината Борислав Иглев да скъса с нея така брутално, при това без да я изчака да напусне Къртицата.

Някои от зрителите обаче сметнаха, че Виктория Джумпарова отново се прави на жертва. „Как така голямо момиче като нея е без покрив?! Все ще си намери жилище под наем или ще се върне при родителите си, нали тя все разправяше пред Русеви, че има семейство?!”, коментират думите на любовницата на Емил.

Не е ясно какво раздели пътищата на Виктория и Борислав, но той изглежда се срамува от нея, защото й заби нож в гърба, когато нейната история се раздуха в ефир.

Наистина беше странно, че тя толкова драпа да си разчисти сметките с Русеви, докато уж навън я очаква любимият човек. А сега е неутешима, защото е не само без гадже, но и без къща…

Вие съчувствате ли на Виктория Джумпарова?

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. Elena Zheleva казва

    da edin ot nai-dobrite igra4i e

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.