Виктория Джумпарова с още кирливи ризи за Русеви? Тайните изплуват (ВИДЕО)

Виктория Джумпарова с още кирливи ризи за Русеви? Тайните изплуват (ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

Виктория Джумпарова ще извади още кирливи ризи на Русеви, подозират зрителите на Къртицата

Виктория Джумпарова държи с още нещо семейство Русеви в Къртицата!

Това подозират зрители на предаването, научи Kliuki.net. Според мнозина от тях, манекенката има таен коз и неслучайно от време на време хвърля тънки намеци към Емил Русев.

Виктория Джумпарова със сериозна индиректна заплаха към Русеви

Виктория Джумпарова със сериозна индиректна заплаха към Русеви

По всичко изглежда, че красавицата не е загърбила съвсем чувствата си към него, затова е твърдо решена да го съсипе, коментират във виртуала.

Дали това ще се случи пред очите на цяла България, предстои да видим в следващите месеци. Стига разбира се участниците в този триъгълник да не напуснат внезапно шоуто – волно или неволно.

Така или иначе, от промото за изданието тази вечер, става ясно, че нищо чудно развръзката да е именно подобно – истината май не е само една или ще научим цялата истина, рано или късно…

Виктория Джумпарова прави откровена заплаха към Русев, макар и индиректно, подигравайки му се, че е време да спре да лъже.

Той се оплаква, че е претърпял силен стрес и затова се наложило да дойде линейка. А тя му запушва устата, че нервите му се дължат на друго. По гневния поглед на Русев може да съдим, че думите на Виктория явно с право го притесняват.

Каква ли ще е тази мистерия, питат се всички, но определено ще изплуват нови кирливи ризи, а последна сякаш ще се смее Виктория Джумпарова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар