Виктория Джумпарова преспала и с Валери Божинов?

Виктория Джумпарова преспала и с Валери Божинов?
5 (100%) 1 vote

Виктория Джумпарова определено си пада по обвързани мъже, издават нейни познати

Виктория Джумпарова ще се окаже доста по-палава от това, което се опита да представи в Къртицата. Запознати със случващото се в столичните светски кръгове издават, че Виктория Джумпарова определено предпочита да излиза с обвързани мъже. Нещо повече, манекенката е имала тайна връзка не с кого да е, а с… Валери Божинов!

Успяла ли е Виктория Джумпарова да се намеси в отношенията между Николета и Валери?

Успяла ли е Виктория Джумпарова да се намеси в отношенията между Николета и Валери?

Това твърдят столични клюкари, които са категорични, че финалистката в екстремното риалити е имала вземане-даване с футболиста, когато той вече е имал жена до себе си. Не е ясно обаче за коя от двете му половинки става въпрос – Алисия или Николета Лозанова. Която и да е, ако този слух се окаже истина, то Николета има защо да се притеснява. Най-малкото защото за пореден път потвърждава похотливия нрав на футболиста и факта, че той очевидно не умее да бъде верен на само една жена.

Той обаче далеч не е единственият ритнитопковец, минал през леглото на Виктория Джумпарова. Според слуховете манекенката е била още и с Благой Георгиев, когато той вече е бил с Христина, както и с Ники Михайлов. За когото не е ясно бил ли е вече с Алисия или не, научиха от Блясък.

Източниците на списанието са категорични, че Емил Русев далеч не е единственият сериозно обвързан мъж, омаян от Виктория Джумпарова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар